2009. augusztus 19., szerda

Népszavazás!!!

Március 15-re népszavazást kezdeményezek az alábbi kérdésben:

Egyetért-e Ön azzal, hogy „Éljen Petőfi Sándor!”?

IGEN válaszok győzelme esetén az Országgyűlés kötelezettséget vállal, hogy időt és költséget nem kímélve haladéktalanul intézkedik Petőfi Sándor mindkét tetemének (ti. a segesvári fiatalnak és a barguzini idősnek) felkutatásáról és feltámasztásáról, valamint szigorú intézkedéseket foganatosít az felélesztett költő(k) újbóli halálának megakadályozására, azaz sem fújó paripák által beszáguldozott harcmező, sem párnákkal telezsúfolt ágy közelébe nem engedi ő(ke)t.

NEM válaszok győzelme esetén az Országgyűlés kötelezettséget vállal, hogy időt és költséget nem kímélve haladéktalanul intézkedik Petőfi Sándor mindkét tetemének (ti. a segesvári fiatalnak és a barguzini idősnek) felkutatásáról és gyorsított törvényalkotással rendelkezik arról, hogy tárgyi tetemek még a későbbiekben megnépszavaztatandó utolsó harsonaszóra sem fognak feltámadni.

Esőnap: márc. 14.

10 megjegyzés:

  1. Megnéztem a videót is, amit feltöltöttél. Szokás szerint picit kekeckednék a videó kísérőszövege okán. A pápa nem I. Ferenc. Amíg nem lesz újabb Ferenc pápa, addig nincs sorszámozás. Ferenc - I. nélkül.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tehát a videó:
      https://www.youtube.com/watch?v=YoHHkYXFXuM
      Amúgy előbb utóbb minden Ferencet követ egy újabb Ferenc, úgyhogy nem nagy kockázat előre megadni neki az egyes sorszámot... :)))

      Törlés
  2. Csak hallgatom, hallgatom, olvasgatom... Na most, pestiesen lehet a Vatikán Ferencváros, mert újpestiesen úgy sem az! Nyaaa! Már csak az Újpest hagyományai és világszerte ismert népszerűsége okán is...
    Amúgy a versike, meg a videócska: lájkocska...(újpestiesen is!)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem lehet, hogy neked inkább Újpesti Barnabás verseket kellene olvasnod? ;-)))

      Törlés
    2. Van olyan nevű költő is? Nem tudtam, de most majd rákeresek! :-)))

      Törlés
    3. Ha a google-ba idézöjelek között beírod a nevet, így: "Újpesti Barnabás", akkor nagy meglepetésekben lesz részed... :)

      Törlés
  3. A népszavazást meg támogatom! :-))))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A szavazás titkos, nem? Akkor most mit faggatózik a költő úr?

      Törlés
    2. Csak biztosra akarok menni... :)
      Különben is, nálunk a törvény csak a kólát védi, nem? :)

      Törlés